Allure of the Seas - Korte cruise vanuit Barcelona met het grootste cruiseschip ter wereld - 6 t/m 13 sept 2015

Een korte relaxte cruise vanuit Barcelona, met momenteel het grootste cruiseschip ter wereld, de "Allure of the Seas" door het westelijk deel van de Middellandse Zee. 6 september '15 van Schiphol naar Barcelona.
De eerstvolgende haven was Palma de Mallorca en van daar de volgende dag naar Marseille. Vervolgens naar La Spezia (bij Florence), Civitavechia (bij Rome), Napels en dan tussen Corsica en Sardinië door weer terug naar Barcelona voor de retourvlucht naar Schiphol op 13 september. Indrukwekkend is een te gering woord voor dit schip met zijn


17 verdiepingen, meerdere zwembaden ook speciaal voor kinderen, twee klimwanden, midgetgolfbaan, een watersurfbaan, een intern park met echte bomen en planten en de veelzeggende naam "Central Park". In het park weer diverse restaurantjes en bars met terrasjes. Op een lagere verdieping een volledig overdekte promenade met winkeltjes, weer een groot aantal bars, restaurants, hamburgertent, een Italiaanse pizzeria, koffiebar, fonteinen en nog veel meer. Ook een casino, een groot theater en gelegenheden met diverse optredens en soorten muziek ontbraken niet.
(211 foto's)


Terug > Menu