29 november t/m 12 december 2019 - Vlucht, in twee etappes, vanaf Schiphol naar HongKong en vandaar naar Sydney in Australië.
Eerst nog een dagdeel en overnachting in het Castlereagh Boutique Hotel in Sydney en vervolgens per taxi naar de haven voor het inschepen op de Norwegian Jewel. Dan de oversteek van de Tasmanzee op weg naar Nieuw Zeeland. Eerst meerdere bijzonder mooie inhammen en fjorden van het Zuider-eiland aangedaan om daarna aan te komen in Port Chalmers, de haven van Dunedin en de eerste havenstop van de cruise. Na een dag daar te hebben rondgekeken ging de reis verder naar Akaroa en ook daar hebben we een excursie gemaakt. Vervolgens, nogsteeds op het Zuider-eiland, verder naar Picton waar we een mooie boottocht door de Queen Charlotte Sound hebben gemaakt. Na het vertrek uit Picton ging de Norwegian Jewel verder naar de hoofdstad van Nieuw Zeeland Wellington en verlieten we daarmee ook het Zuider-eiland. In Wellington met een tourbus overdag de highlights bekeken.
In de avond was iedereen weer aan boord en werd koers gezet naar Napier, beroemd vanwege de vele gebouwen in Art Deco stijl. Na ook in Napier een dag te hebben rondgekeken ging de cruise verder naar de aan de Bay of Plenty gelegen haven Tauranga. In de nacht is het schip daarbij White Island gepasseerd waar een dag eerder een grote vulkaan uitbarsting had plaatsgevonden, maar behalve via het nieuws, hebben we daarvan verder niets gemerkt of ondervonden. In Tauranga weer een excursie gemaakt naar o.m. een wijngaard en een wijnproeverij. Tauranga was al weer de laatste echte vakantie haven want de volgende haven werd Auckland en dat was de haven waar we ontscheepten en met een taxi naar de luchthaven zijn gebracht. Net als tijdens de heenreis zijn we met een comfortabele Airbus 350-1000 van Cathay Pacific, met weer een tussenstop in HongKong, teruggevlogen naar Schiphol.