Na bijna 7 jaar heeft PLUSklasjuf Brenda, vanwege toenemende drukte binnen haar eigen bedrijf (www.de-kern.nu) haar vrijwillige activiteiten voor de PWAschool moeten beëindigen. Om deze laatste lesdag van hun PLUSklasjuf Brenda een extra tintje te geven hadden haar leerlingen iets speciaals bedacht. Juf Brenda had van hen een brief ontvangen waarin werd medegedeeld dat zij ter gelegenheid van deze laatste lesdag van huis zou worden opgehaald met speciaal vervoer. Op de brief was daarvoor een afbeelding toegevoegd van een verlengde limousine. Zonder vooraf medeweten van juf Brenda was door de leerlingen in school echter een bijzonder voertuig georganiseerd.
Een met ballonnen en linten feestelijk opgetuigde bolderkar.
Op het afgesproken afhaaltijdstip stonden de leerlingen met dit bijzondere vervoer bij juf Brenda voor de deur en mocht zij, onder grote hilariteit, in de kar plaatsnemen. Voortgetrokken en geduwd ging het vervolgens naar de school waar de passagier mocht uitstappen. In school werd deze laatste schooldag van hun juf nog even feestelijk voortgezet met een voordracht, enkele unieke en persoonlijke presentjes en bedankjes, waarna werd afgesloten met een smakelijke taartpunt en een lekker drankje.
(40 foto's)

Terug > Menu

- Geef per e-mail naam en nummer, rechtsonder in de hoek van de foto, door om het originele fotobestand per e-mail te ontvangen -