Fotoserie's van het REBO Ice Event in de Reeuwijkse Hout van 7 dec 2010 tot 7 jan 2011


Klik hier voor de fotoserie Met een aankondiging door schaatskampioen Hein Vergeer is 7 december, gezamelijk door de burgemeesters Elzinga en Lokker van Reeuwijk en Bodegraven, op feestelijke wijze het REBO Ice Event in de Reeuwijkse Hout geopend. Van 7 t/m 19 dec is er een leuke Kerstmarkt en op 25 en 26 dec een spectaculaire Kerst ijsshow en o.m. spelletjes voor de kinderen.   (73 foto's)
Klik voor de fotoserie 15 december was op het REBO Ice Event "C1000 avond". De C1000's Langerak en Koster in Reeuwijk en Bodegraven hadden de koppen bij elkaar gestoken en voor hun gezamelijke klanten en relaties een fijne avond georganiseerd in de feesttent van het REBO Ice Event. Fijne muziek verzorgd door de zangeressen van "First Ladies" en op veel plaatsen kon geproeft worden van heerlijke specialiteiten.   (65 foto's)
Klik hier voor de fotoserie Zaterdagavond 18 december hadden een aantal bedrijven uit de regio, w.o. de Fa. Hogendoorn warmte-water-sanitair en Goedhart Motoren, gezorgd voor een gezellige ontvangst en samenzijn met medewerkers en relaties. Er was volop afwisselende muziek en bij diverse buffetten kon men zich te goed doen aan stevige en toepaselijke, echt Hollandse, winterkost   (86 foto's)
Woensdag 29 december konden alle bezoekers van het REBO Ice Event vanaf 14.00 tm 21.00 uur gratis schaatsen.
Vanaf 19.00 tm 21.00 uur was er een receptie ter gelegenheid van het afscheid van het huidige college van burgemeester, wethouders en gemeenteraadsleden.   (91 foto's)
Terug