De avond voor Koningsdag werd, naar goed gebruik, in Waarder rond 17.30 uur begonnen met gezellig pannenkoeken eten voor de kinderen in de grote tent. Daarna werd gestart met het voetballen op het opblaasbare voetbalspel wat was opgesteld voor de PWAschool in de Màximalaan.
2 mei 2017 toegevoegd.

Omstreeks 8.00 uur gingen in Waarder, onder het luiden van de klokken, de vlaggen met oranje wimpel uit.
Ruim voor 9.00 uur begon het voor de Prins Willem-Alexanderschool al behoorlijk vol te lopen met de feestelijk uitgedoste kinderen, ouders en andere belangstellenden. Het thema voor het verkleden en de optocht was dit jaar 'Beroepen en Ambachten' en voor een mooie uitbeelding hadden velen weer een hoop moeite gedaan.......
9 mei toegevoegd.


Om 8.00 uur wapperden in Driebruggen collectief de vlaggen. Vanaf 10.00 uur verzamelden de verklede kinderen en ouders zich op de bekende plek voor het plantsoen van de Lindenlaan waar ook OBK stond opgesteld. Om 10.30 uur begon hier de aubade met zang en muziek en werd de vlag gehesen.
7 mei 2017 toegevoegd.

Geheel volgens traditie begon rond 21.00 uur in Waarder weer de avondoptocht met de altijd weer bijzondere creaties, met als basis het deze keer actuele thema 'Beroepen en Ambachten'. De deelnemers hebben zich weer bijzonder ingespannen en de toeschouwers konden op de Kosterdijk genieten van bijzondere staaltjes originaliteit in uitbeelding en uitvoering. Na de avondoptocht was er, net als voorgaande jaren, weer een spectaculaire vuurwerkshow waarmee de Koningsdagviering in Waarder stijlvol werd afgesloten.
11 mei toegevoegd. Terug > vorig menu