In Waarder arriveerde de Sint op een prachtige driewielige motorfiets. Een "Trike".
Samen met de burgemeester, ook op een motor, werd onder muzikale begeleiding door "De Knotwilgen"
een feestelijke rondgang door het dorp gemaakt.
132 foto's - 2 december 2017 toegevoegd.

In Driebruggen meerde het schip met Sint Nicolaas zaterdagmiddag af op de hem zo bekende plaats aan de Beatrixkade.
Daar werd de Sint opgewacht en welkom geheten door de burgemeester en een grote enthousiaste groep kinderen. Voorafgegaan door OBK werd een rondrit gemaakt door het dorp waarna het feest werd voortgezet in de zaal van Custwijc.
109 foto's - 3 december 2017 toegevoegd.

De Sint zou met zijn Pieten per luchtballon vanuit Dokkum naar De Wegwijzer in Driebruggen komen. Maar doordat het gas voor de luchtballon te snel was opgebruikt kwam de luchtballon in een hooiberg tot stilstand. Gelukkig waren Ben en Marijke van der Lugt uit Waarder daar in de buurt en zij hebben Sint en de Pieten met hun koets en paard Emma nog op tijd naar Driebruggen gebracht.
113 foto's - 7 december 2017 toegevoegd.

Dinsdagmiddag 5 december bracht Sint Nicolaas met twee van zijn vaste Zwarte Pieten een bezoek aan de Prins Willem-Alexanderschool. De aankomst was wel een beetje vreemd want de Pieten waren erg overwerkt en daardoor heel erg moe.
Zelfs zo moe dat Sinterklaas zelf voor zijn vervoer moest zorgen. Om toch tenminste twee Pieten bij zich te hebben kwam Sint, zelf trappend en sturend, met een geleende bakfiets en liggend daarop de twee oververmoeide Pieten.
114 foto's - 8 december 2017 toegevoegd. Terug > vorig menu

( Geef per e-mail het nummer van de foto, rechtsonder in de hoek, door om een grotere versie van de foto per e-mail te ontvangen )