Fotoserie van diverse activiteiten in en gerelateerd aan de 'HUIZEN van ALLES' in Bodegraven-Reeuwijk


Feestelijke opening van het nieuwe "HUIS van ALLES" in Driebruggen.
Met dank aan Anja Bout voor haar initiatief om een "Huis van Alles" in Driebruggen alvast voet aan de grond te geven in haar, bij velen reeds bekende, gezellige winkel en ontmoetingspunt "Homemade4you" aan de Esdoornstraat in Driebruggen, is nu ook Driebruggen als laatste woonkern binnen onze gemeente, voorzien van een eigen "Huis van Alles".
14 september 2017 toegevoegd

Een betrouwbare en goed functionerende rollator is voor de velen die daar steun aan hebben een belangrijke factor.
Even zo belangrijk is de juiste afstelling ervan, omdat die voor een goede ondersteunende loophouding zorgt.
Dinsdagmorgen 26 juli werd een gezamenlijk initiatief vanuit de "Buurtkamer" van Anja Bout, of te wel het "Huis van Alles" in Driebruggen, en de fysiotherapiepraktijk "Fysiotherapie@Maxima" in Waarder, zo'n rollatorcheckup werkelijkheid gemaakt.
1 augustus 2016 toegevoegd

Woensdagmiddag 15 juni 2016 is, onder grote belangstelling van zowel ouderen als kinderen, om 16.00 uur door wethouder Laura Leijendekkers het 'HUIS van ALLES' in Nieuwerbrug geopend en in gebruik genomen.
Deze nieuw geopende locatie van de 'HUIZEN van ALLES' in de diverse woonkernen van onze gemeente is gevestigd in een ruimte van het welbekende Wierickehuis en dat maakt het daarmee al onmiddelijk een extra gezellig ontmoetingspunt voor velen.
18 juni 2016 toegevoegd

Dinsdagmiddag 15 maart 2016 bracht een omvangrijke Deense delegatie een bezoek aan onze gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Daarbij werd ook het 'HUIS van ALLES' in Waarder bezocht. Hen wachtte daar een hartelijke ontvangst met uitvoerige uitleg en demonstraties van de diverse dagelijkse activiteiten.
16 maart 2016 toegevoegd

Dinsdagmiddag 8 maart 2016 werd in de dorpskern Driebruggen het tweede 'HUIS van ALLES' in onze gemeente Bodegraven-Reeuwijk geopend. Het is gevestigd in het bekende en gezellige Crea café/Buurtkamer/Hobbyshop/Breiwinkel van Anja Bout,
aan de Esdoornstraat 2c, naast de kapsalon.
10 maart 2016 toegevoegd

Dinsdagmiddag 16 februari 2016 is, onder grote belangstelling, het eerste 'HUIS van ALLES' van start gegaan in de 'Huiskamer van Waarder'. Een concept waarbij allerlei activiteiten, diensten en informatie voor inwoners lokaal zijn gebundeld en daarmee ook een sociaal ontmoetingspunt vormt.
17 februari 2016 toegevoegd
 Terug > vorig menu