Samen met twee andere orkesten organiseerde OBK Driebruggen zaterdag 11 november een heel bijzondere muzikale “Trio-Concert” avond in de kerkzaal van de PKN Gereformeerde Kerk van Waarder. Geen trio van drie muzikanten, maar drie volledige orkesten die achtereenvolgend de vele aanwezigen onthaalden op een breed scala van muziek. De avond werd begonnen door de LEO Fanfare uit Hilversum o.l.v. Bart Roobol met een afwisselen repertoire wat o.m. bestond uit een modern arrangement van het bekende Fur Elise van L.von Beethoven, maar ook een aangepaste versie van de Sultans of Swing van de Dire Straits en een heel speciaal Tribute to Amy Winehouse. Na een kleine pauze voor de orkestwisseling werd het programma voortgezet door Muziekvereniging OBK o.l.v. Mark van Mil met drie aansprekende muziekstukken waaronder ook de twee stukken waarmee OBK op het 4 november in Schoonhoven Tavenu festival hoge ogen heeft gegooid en waarmee het orkest op 18 november, op het OMF Concertconcours in De Lawei in Drachten haar titel gaat verdedigen. Na weer een pauze voor de orkestwisseling en de gelegenheid voor een drankje voor de aanwezigen werd het drievoudige muzikale festein voortgezet door het orkest van St. Joris uit Dorst o.l.v. Frans van Dun.
St. Joris bracht een serie van vijf stukken ten gehore waarin ook weer ouder en modern hand in hand gingen. Zeer bekend in het gehoor liggende nummers waren o.m. Marche des Parachutiste Belges, Cent Mile Chansons en het door de James Bond film bekende thema Live and let Die van Paul MacCartney. Een boeiende zeer afwisselende muzikale avond die tot omstreeks elf uur heeft geduurd.    (85 foto's)

Terug > Menu

( Geef per e-mail de naam en nummer van de foto, rechtsonder in de hoek, door om een grotere versie van de foto per e-mail te ontvangen )