Zo'n 125 senioren uit Driebruggen en Waarder zijn vrijdag 17 mei 2019 in de bussen van de Fa. Verhoef gestapt om mee aan boord te gaan van het Partyschip 'Silver Cloud' voor een prachtige rondvaart over de Vecht. Vanuit Driebruggen vertrok de bus vanaf de parkeerplaats voor Custwijc en in Waarder was het vertrekpunt de Molendijk, vanaf plek waar ooit Kerverland heeft gestaan. Na een voorspoedige en korte rit kwamen beide bussen aan bij de Vecht waar het schip al lag te wachten.
Na de inscheping was er al meteen een smakelijk welkom aan boord met voor iedereen koffie of thee en een forse punt appeltaart terwijl intussen het schip aan de rondvaart door de mooie Vechtstreek begon.
Maarsen, Kasteel Nijenrode, Breukelen, Nieuwersluis, veel mooie landschappen, schitterende landhuizen, sommigen met prieeltjes en soms ook met boothuizen kwamen tijdens de tocht voorbij. Gedurende het varen ontbrak het letterlijk aan niets. Een uitstekende lunch, hapjes en een ruime keuze aan drankjes. Ook een advocaatje met slagroom ontbrak niet. Veel gezelligheid, muziek en zang onderweg zorgden voor een goede sfeer waar ook het rustige en droge weer zeker aan heeft meegewerkt. Na terugkomst aan de steiger was er voor iedereen die van boord ging een lekker vers stuk fruit voor op de terugweg in de bus. Zonder al te veel hinder van files verliep ook de terugtocht naar Waarder en Driebruggen zonder problemen en kan zeker worden teruggekeken op een bijzonder geslaagde dag.
(200 foto's - ongeveer 17min)
Terug naar Menu